• HomePage
 • Events
 • National Parks
 • Day Trips
 • Discover Croatia
 • Home / Event
  Split

  ANĐELKA PRPIĆ: ŠTA ME SNAĐE (24.11. - 20 sati) (Saturday, 24. November 2018.)

  Working hours: 20:00-21:30

  Popularna glumica, Anđelka Prpić, još poznatija po ulozi istoimene Anđelke iz serije „Andrija i Anđelka“, koja je stekla veliku popularnost diljem regije, dolazi u Split.


  Tamo će nastupiti u dugo očekivanoj monodrami „Šta me snađe“, u kojoj genijalna Anđelka glumi čak 12 likova, a  dramski tekst za ovu komediju potpisuje jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro. Na pitanje kako je došla na ideju da nakon televizijske karijere sudjeluje i glumi u predstavi, glumica Anđelka Prpić iskreno kaže da se nikakva pretjerano egzotična priča ne krije iza te odluke.


  „Poželjela sam upoznati svoju publiku, a predstava je oduvijek za mene bila san i pustolovina. Snovi postaju stvarnost samo ako ih slijedimo, a razlika između sna i pustolovine je što sam se usudila da kažem „da“ izazovu.“

   


  Iza ove fenomenalne monodrame stoji produkcija Dragoslava Ganea Pecikoze, koji tvrdi da je ovaj projekt kombinacija televizijske i kazališne predstave, uvjeren u Anđelkin talent i popularnost.


  Šarmantna Anđelka, u ovoj predstavi igra trideset dvogodišnju bankarku Jovanku Joku Jakovljević, mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se nađe pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može riješiti sama, čitava vojska likova joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu… sobu. Nema sumnje da se nećete nasmijati i uživati u predstavi koja se održava 24.studenog 2018. u 20 sati u maloj dvorani na Gripama.  Available tickets: 59
  Price: 0.00
  TOTAL: 0.00 kn
  Available discount: 10%MasterCard Discount

  Info

  Ulaznice za tribinu nisu numerirane - SLOBODNO SJEDENJE

  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati te je predočiti prilikom ulaska u malu dvoranu SC Gripe" do koje se dolazi kroz glavni ulaz.