• HomePage
 • Events
 • National Parks
 • Day Trips
 • Discover Croatia
 • Home / Event
  Split

  Balkanski Sex i Grad: Čipka i čokolada (17.03. - 20 sati) (Saturday, 17. March 2018.)

  Working hours: 20:00-21:15

  Urbebesna hit komedija „Balkanski Sex i Grad:Čipka i čokolada“


  Glume:

  Ana Ćuk Katarina Korsa:  Čupka

  Jovana Jelovac Cavnic: Čarna, 

  voditelj-muška zvjerka:  Marko Dolaš


  Redatelj i tekst: Stanko Holcer

  Trajanje: 80 minuta bez pauze


  Predstava je  osmišljena kao BALKANSKI  SEX  i GRAD u kojem   plavuša po imenu Čupka i  crnka po imenu Čarna kao dve najbolje drugarice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktuelni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-muzičkom performansu. 

  Nasmijat te  se uz “BALKANSKI SEX i GRAD“ uzbudljiv performans nastao na osnovu knjige „Čipka i čokolada” autora Danijela Božičković Radulović i Antileta Ana Živković , koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja. 

  Američka serija ,,Sexi i grad " osvojila je cijeli svijet baveći se baš njima, a sad i nas region ima  nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz Njujorka koje muke muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, dok Marko Dolaš igra 

  našeg Zvjerku .

  Glavne junjakine ove komedije muke muče sa muškarcima, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerešive probleme, Čupka  je sretno udana, majka troje dece, a Čarna  je još uvijek slobodna i traži čoveka svoga života .

  Njih dvije vode potpuno drugčije život ,a ipak se savršeno razumiju.

  Osmišljena je  kao komična priča u kojoj dve najbolje drugarice, plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna, razmenjuju svoja iskustva iz života i razgovaraju o uvek aktuelnim muško-ženskim problemima. Glumci na pozornici oživljavaju sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među parovima koja nemaju kraja. Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje ”nerješive” probleme, dok Zverka, Marko Dolaš tumači lik zgodnog zavodnika.  Available tickets: 91
  Price: 0.00
  TOTAL: 0.00 kn
  Available discount: 10%MasterCard Discount

  Info

  Ulaznice za predstavu nisu numerirane (slobodno sjedenje)

  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati te je predočiti prilikom ulaska u dvoranu Lora-poljudsko šetalište 1.

  U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na info@croatia-tickets.com