• HomePage
 • Events
 • National Parks
 • Day Trips
 • Discover Croatia
 • Home / Event
  Dubrovnik

  Balkanski Sex i Grad: Čipka i čokolada (27.04. - 18:30 sati - Dubrovnik) (Friday, 27. April 2018.)

  Working hours: 18:30-19:40

  Urbebesna hit komedija „Balkanski Sex i Grad: Čipka i čokolada“


  Glume:

  Ana Ćuk , Katarina Korsa:  Čupka

  Jovana Jelovac Cavnic: Čarna

  voditelj-muška zvjerka:  Marko Dolaš


  Redatelj i tekst: Stanko Holcer

  Trajanje: 80 minuta 


  Predstava je  osmišljena kao BALKANSKI  SEX  i GRAD u kojem   plavuša po imenu Čupka i  crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-muzičkom performansu. 


  Nasmijat te  se uz “BALKANSKI SEX i GRAD“ uzbudljiv performans nastao na osnovu knjige „Čipka i čokolada” autora Danijele Božičković  Radulović i Antileta Ana Živković , koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja. 

  Američka serija ,,Sexi i grad " osvojila je cijeli svijet  baveći se baš njima, a sad  i naš region ima  nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, dok Marko Dolaš igra našeg Zvjerku .

  Glavne junakinje ove komedije muke muče sa muškarcima, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, Čupka  je sretno udana, majka troje djece, a Čarna  je još uvijek slobodna i traži čovjeka svog života.

  Njih dvije vode potpuno drugačiji  život ,a ipak se savršeno razumiju.

  Osmišljena je  kao komična priča u kojoj dvije najbolje prijateljice, plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna, razmjenjuju svoja iskustva iz života i razgovaraju o uvijek aktualnim muško-ženskim problemima. Glumci na pozornici oživljavaju sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među parovima koja nemaju kraja. Čarna i Čupka svakodnevno analiziraju svoje ”nerješive” probleme, dok zvjerka, Marko Dolaš tumači lik zgodnog zavodnika.


  Predstava za koju se traži uvijek karta više …


  2:30

  Please, select sector first...
  Available discount: 10%MasterCard Discount

  Info

  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati te je predočiti prilikom ulaska u Kino Sloboda na dan predstave.

  U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na info@croatia-tickets.com