• HomePage
 • Events
 • National Parks
 • Day Trips
 • Discover Croatia
 • Home / Event
  Split

  Balkanski Sex i Grad: Čipka i čokolada (30.03. - 20 sati) (Saturday, 30. March 2019.)

  Working hours: 20:00-21:00

  MKC- AMFITEATAR DOMA MLADIH


  URNEBESNNA KOMEDIJA –Balkanski sex & grad Čipka i čokolada

  Glume:

  Ana Ćuk, Katarina Korsa: Čupka

  Jovana Jelovac Cavnic: Čarna,

  voditelj-muška zvjerka: Marko Dolaš

  Redatelj i tekst: Stanko Holcer

  Trajanje: 80 minuta


  Predstava je osmišljena kao SEX i GRAD u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvie najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-glazbenom performansu.

  Nasmijat će te se uz “ SEX i GRAD“ uzbudljiv perfomans koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja.

  Američka serija ,,Sexi i grad " osvojila je cijeli svijet baveći se baš njima, a sad i nas regijon ima nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, dok Marko Dolaš igra našeg Zvjerku.

  Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života .

  Njih dvije vode potpuno drugčiji život ,a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na originalan i duhovit način. Sve je začinjeno glazbenim nrojevima tj. hitovima iz ex-Jugoslavije. I dok Zvjerka (Marko Dolaš) pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čipka zasipaju prubliku replikama i dilemama koja zajedno rješavaju na sceni. Predstava bilježi rekordnu gledanost i osvojila se u moru sličnih komedija svojom originalnošću i kvalitetom.


  Predstava za koju se uvijek traži karta više ….  Available tickets: 20
  Price: 0.00
  TOTAL: 0.00 kn
  Available discount: 10%MasterCard Discount

  Info

  Ulaznice za predstavu nisu numerirane (slobodno sjedenje)


  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati te je predočiti prilikom ulaska u MKC- AMFITEATAR DOMA MLADIH -  Savska ulica.

  U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na info@croatia-tickets.com