• HomePage
 • Events
 • Travel
 • Day Trips
 • Discover Croatia
 • Home / Event
  Split

  Božo Vrećo live - MEDILS (Wednesday, 17. July 2019.)

  Working hours: 21:30-23:00

  Jedan od najpoznatijih interpretatora sevdaha novijeg doba dolazi u Split na svoj prvi veliki splitski koncert u prostor Mediteranskog instituta za istraživanje života.

  Pojačan moćnim live bandom punim vrhunskih glazbenika, Božo će proći kroz svoj sada već prilično bogati diskografski katalog.


  Božo Vrećo lirski je tenor s ogromnim vokalnim rasponom, koji svojim neobičnim glasom i vizualnim identitetom izaziva oluje entuzijazma i inspiracije kod publike, a dokaz tome su rasprodane koncertne i kazališne dvorane, kao i sakralni objekti diljem Europe i svijeta.


  Nakon što se preko 50 godina nitko nije usuđivao unijeti promjene u postojeći sevdah i zapisati novi tekst po uzoru na stare tekstove, Božo Vrećo se među glazbenim pionirima novije generacije istakao kao najinteresantniji i najpoznatiji interpretator i kantautor skorijeg vremena.

  Splitski koncert biti će jedna od postaja velike Božine svjetske turneje ove godine, na kojoj je već posjetio Australiju, Amsterdam i Berlin, na redom rasprodanim koncertima….

  Pretprodajna cijena ulaznice od 100 kn, od 1. srpnja raste na 120 kn.

  Događaj je formata "Picnic garden" - sjedenje na travi i dekicama.  Available tickets: 17
  Price: 0.00
  TOTAL: 0.00 kn
  Available discount: 10%MasterCard Discount

  Info

  Cijena ulaznica od 01. 07. iznosit će 120 kuna

  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati te je predočiti prilikom ulaska na dan koncerta.

  U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na info@croatia-tickets.com