• HomePage
 • Events
 • National Parks
 • Day Trips
 • Discover Croatia
 • Home / Event
  Solin

  Ćiro - Monodrama Tarika Filipovića - Solin (Tuesday, 01. August 2017.)

  Working hours: 21:00-22:30

  Tarik Filipović s predstavom „Ćiro“ 


  Nova hit predstava jednog od naših najpoznatijih glumaca i  televizijske zvijezde  Tarika Filipovića  - „Ćiro“, o životu Miroslava Ćire Blaževića, premijerno je izvedena u Splitu, 23. travnja.

  Predstavu „Ćiro“ zajedno s Tarikom Filipovićem autorski potpisuje Antonio Gabelić, a glavni producent predstave je renomirani producent Tomislav Kašljević. 

  U središtu pažnje cjelokupne predstave, očekivano je naša jedinstvena nogometna ikona,  Ćiro Blažević, koja uz svoje ime veže više asocijacija i anegdota nego bilo koja druga urbana legenda. Ličnost Ćire Blaževića inspirirala je Tarika Filipovića da publici, nakon dugogodišnjeg prijateljstva s njim, da uvid u svoj doživljaj ovog duhovitog, osebujnog i neponovljivog nogometnog trenera svih trenera, kako su ga prozvali na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. Njegove se rečenice citiraju, njegovo slavno sine moj  dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost. 

  Odmah s prvim izvedbama u ožujku, predstava „Ćiro“ osvojila je srca publike na prvu loptu, a Tarik Filipović u njoj zaista briljira. 

  Tarik Filipović  zasigurno je jedan od najpoznatijih glumaca naših prostora. Rođeni Zeničanin, sa svojim je predstavama „Spektakluk“ i „Magic Act Show“ u kojima je sudjelovao kao autor i izvođač,  obarao rekorde popularnosti, a s predstavom „Ćiro“ očito već kreće u istom smjeru.    Available tickets: 86
  Price: 0.00
  TOTAL: 0.00 kn
  Available discount: 10%MasterCard Discount

  Info

  Ulaznice nisu numerirane SLOBODNO SJEDENJE


  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati te je predočiti prilikom ulaska na dan predstave.

  U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na info@croatia-tickets.com