• HomePage
 • Events
 • Travel
 • Day Trips
 • Discover Croatia
 • Home / Event
  Split

  Fibra Festival (06.07. - DRUGI DAN) (Saturday, 06. July 2019.)

  Working hours: 19:00-02:00

  Drugo izdanje festivala alternativne urbane glazbe, Fibra, održat će se 5. i 6. srpnja u Ljetnom kinu Bačvice!


  Poznati su svi izvođači ovogodišnje Fibre – petak, 5. srpnja, rezerviran je za Psihomodo Pop, Letu štuke, Jonathana i Juggernaut, a subota za Urban&4, Nipplepeople, Borisa Štoka i Bojanu Vunturišević!


  U Split dolazi jedan od naših najimpresivnijih live bendova Urban & 4, bosanskohercegovačke rock legende Letu štuke koje će predstaviti svoj, nakon sedam dugih godina, novi album „Topla voda“ i kultni rockeri Psihomodo Pop.


  U Split dolazi misteriozni Nipplepeople, a nakon nesretnog otkazivanja Jonathana na prvoj Fibri zbog ozljede gitarista, dovodimo ih ponovno.


  Do 19. lipnja festivalske ulaznice možete kupiti po cijeni od 90,00 kn, a nakon toga im se cijena penje na 115,00 kn. Dnevne ulaznice također su puštene u prodaju! Po cijeni od 65,00 kn možete ih kupiti do 4. srpnja, a na dan koncerta cijena im se penje na 90,00 kn.  Available tickets: 397
  Price: 0.00
  TOTAL: 0.00 kn
  Available discount: 10%MasterCard Discount

  Info

  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati ili je predočiti na nekom od pametnih uređaja prilikom ulaska na događaj, kako bi se skenirao kod na karti.

  U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na info@croatia-tickets.com