• HomePage
 • Events
 • National Parks
 • Day Trips
 • Travel
 • Discover Croatia
 • MasterCard
 • Home / Event
  Zadar

  Hit komedija Dame biraju (28.04. - 20 sati) ZADAR (Friday, 28. April 2017.)

  Working hours: 20:00-21:30

  HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE ZADAR


  Za sve željne urnebesnog smijeha I zabave Alteatar Sarajevo s hit komedijom

  DAME BIRAJU u Zadru jer ste vi to tražili!!

  Nakon ogromnog uspjeha diljem regije komedija ALTEATRA Sarajevo DAME

  BIRAJU puni dvorane u svim gradovima Hrvatske rasprodana je tjednima ranije a lista čekanja za nove izvedbe je do sada nezapamćena – svako dosadašnje splitsko gostovanje je planulo u nekoliko dana. Riječ je o uprizorenju poznatog hita Full monty – Skidajte se do kraja – u kojoj igraju sedmorica veličanstvenih – trenutno najtraženijih sarajevskih glumaca. Predstava govori o besposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promijenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati sa trenericom, do vrhunca predstave kada se publika u kazalištu pretvara u publiku noćnog kluba. Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi i smijeha do suza u komičnim situacijama, poseban začin daju plesne točke. Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanja glumaca "do kraja“ na opće zadovoljstvo publike.  Uzavrela atmosfera kakva se ne pamti u kazališnim dvoranama prati ovu ekipu gdje god nastupa a o popularnosti ove predstave u regiji govori i činjenica da je u godinu dana svoga postojanja odigrana više od 100 puta a dvorane su rasprodane i po 10 dana ranije.

  Režija: Admir Glamočak

  Asistentica režije: Amra Mehić

  Igraju: Amila Terzimehić/ Nancy Abdel Sakhi, Enes Salković, Emir Fejzić, Adnan Goro, Davor Sabo, Damir Kustura, Mirza Dervišić/Sanjin Arnautović

  Scenografija i kostimografija: Lejla Hodžić


  2:30

  Please, select sector first...

  Info

  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati te je predočiti prilikom ulaska u dvoranu HNK Zadar, Široka ulica 8.

  U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na info@croatia-tickets.com