• HomePage
 • Events
 • National Parks
 • Day Trips
 • Discover Croatia
 • Home / Event
  Omiš

  Hit komedija Dame biraju (28. 07. - 21 sat - Omiš) (Saturday, 28. July 2018.)

  Working hours: 21:00-22:30

  Najveći kazališno-komedijski fenomen na ovim prostorima, jedna od najgledanijih, najnagrađivanijih i najzabavnijih predstava u regiji „Dame biraju“ Alteatra iz Sarajeva.Petorica mladića, bez posla i novca vide rješenje svojih problema u oglasu za posao stripera u noćnom klubu. Zato ovi nevješti erotski plesači odlučuju da uz pomoć zgodne instruktorice plesa nauče komplicirane koreografije i dobiju posao. Na kraju, ovi zgodni momci skidaju plesne korake i garderobu dovodeči atmosferu do usijanja. Pametan humor, izvanredne plesne točke i sjajna muzika te neobičan striptiz, tako se u najkraćem može opisati predstava „Dame biraju“ za koje su karte danima unaprijed rasprodane gdje god da gostuje. Kada se zbroje bosanski humor i pohvale struke dobiva se izvrsna komedija koju svakako treba gledati.


  Predstava je rađena po oskarovskom filmu „Full monty - Skidajte se do kraja“– šestorica glumaca: Enes Salković, Adnan Goro, Emir Fejzić, Sanjin Arnautović, Mirza Dervišić, Davor Sabo, Dalibor Brkić i dvije glumice: Nancy Abdel Sakhi i Amila Terzimehić od prve izvedbe postali su apsolutni hit, prvo u BIH a onda u regiji.

  Glumci su omiljeni posebno dalmatinskoj ženskoj publici koja ih uvijek isprati s oduševljenjem i ovacijama te aplauzom koji traje i traje.Da li će dame i ovaj put momke ispratiti i bacanjem grudnjaka i drugih djelova odjeće na scenu ostaje nam da to vidimo u subotu 28.7.2018. s početkom u 21.00h na platou iza Narodne knjižnice u sklopu 29.Omiškog kulturnog ljeta.  Available tickets: 100
  Price: 0.00
  TOTAL: 0.00 kn
  Available discount: 10%MasterCard Discount

  Info

  Ulaznice nisu numerirane - SLOBODNO SJEDENJE


  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati ili je predočiti na nekom od pametnih uređaja prilikom ulaska na dan koncerta.

  U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na info@croatia-tickets.com