• HomePage
 • Events
 • National Parks
 • Day Trips
 • Discover Croatia
 • Home / Event
  Zadar

  Koncert Marka Škugora (29.03. - 20 sati Zadar) (Friday, 29. March 2019.)

  Working hours: 20:00-21:30

  Da je MarkoŠkugor miljenik publike potvrđuju  veliki interes koji vlada za njegovimmkoncertima u KD Vatroslav Lisinski, u Zagrebu. Markov  prvi Gala koncerttkoja će se održati u  05.ožujka u Lisinskom  davno je  rasprodana  Marka očekuje novi  koncert 25. ožujka u Lisinskom!

  Raduje nasda možemo najaviti novi Markov koncert koji će se održati  29.ožujka ,u HNK Zadar  u sklopu turneje“Samo s tobom sam upoznao ljubav”!

  Za mene koncert ukazalištu predstavlja istinski spojglazbe s publikom. Smatram da nema boljeg mjesta za održati koncert upravo zbogte energije koja se stvori u tako intimnom prostoru poput kazališta.

  Tome svakako pridonosi imjesto događanja. Zadar je dalmatinski grad u kojem ljudi gotovo dišu s morem. Očekujem da ćemo Zadrani i ja, 29.03. u kazalištu, doživjeti plimuemocija, tpline i ljubavi prema glazbi-  najavio  jeMarko.

  Marko jepostigao nevjerojatan uspjeh u samom početku pjevačke karijere, predstavljao jeHrvatsku na Eurosongu kao član "Klape s mora" ("Mižerja"),potom je dvaput pobjedio na Splitskom festival, te na Festivalu dalmatinskešansone u Šibeniku.

  U 2018.godini Marko je u izdanju Scardone predstavio i svoj drugi studijskialbum “Samo s tobom sam upoznao ljubav” nazvan prema njegovomvelikom hitu kojeg je otpjevao s Oliverom Dragojevićem.

  MarkaŠkugora publika od milja zove šibenskim Joseom Carrerasom, što samo zasebe govori o njegovim glasovnim sposobnostima. Markovi fanovi već znaju danjegov impresivan vokal oduševljava na svakom nastupu, a stajaće ovacije ipljesak koji ga prati tijekom cijele pjesme postali su dio njegovih izvedbi.

  Da Markapublika voli, govori i podatak da je prošle godine imao više od sto nastupauzduž Hrvatske i Slovenije, a njegove pjesme na YouTubeu broje milijunepregleda, od kojih se najviše ističe njegov duet s Oliverom Dragojevićem"Samo s tobom ja upoznao sam ljubav". 


  2:30

  Please, select sector first...
  Available discount: 10%MasterCard Discount

  Info

  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati te je predočiti prilikom ulaska u dvoranu HNK Zadar, Široka ulica 8.
  U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na info@croatia-tickets.com