• HomePage
 • Events
 • National Parks
 • Day Trips
 • Discover Croatia
 • Home / Event
  Makarska

  Koncert Massima u Makarskoj (Sunday, 30. July 2017.)

  Working hours: 21:30-23:30

  Fenomenalni Massimo Savić ovoga ljeta stiže u Trogir, Dubrovnik, Solin i Makarsku!

   

  Ponajbolji muški vokal Hrvatske, ali i regije, karizmatični pjevač i glazbenik osvojio je sve radijske top ljestvice svojim ljetnim hitom „Neka ti plove brodovi“, a ovoga ljeta fanovi Massima mogu očekivati na brojnim lokacijama na Jadranu.

  Također, u  pripremi je i novi Massimov studijski album koji će se uskoro pojaviti na tržištu, a ljetna koncertna turneja svojevrsna je uvertira u iščekivanje novog albuma.

   

  Svi fanovi ovog velikog pjevača, na predstojećem  će koncertu uz već spomenuti hit singl „Neka ti plove brodovi“ imati priliku čuti i aktualne  hitove „1000 ljudi“, „1 dan ljubavi“, „Ostani tu“, „Kladim se na nas“ i „Ne dam grijehu na tebe“, a uz to, Massimo će otpjevati i brojne uspješnice nastale tijekom njegove bogate karijere, poput pjesama „Suze nam stale na put“, „Iz jednog pogleda“, „Zar više nema nas“, „Dodirni me slučajno“, pa sve do kultnih, starih pjesama poput „Sjaj u tami“ i „Stranac u noći“.

  Koncerti su prava glazbena poslastica za sve ljubitelje Massima, a odlična produkcija i posebnost ambijenta lokacija dodatni su razlozi da ovaj koncert nipošto ne propustite!  Available tickets: 96
  Price: 0.00
  TOTAL: 0.00 kn
  Available discount: 10%MasterCard Discount

  Info

  Ulaznice nisu numerirane SLOBODNO SJEDENJE


  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati te je predočiti prilikom ulaska dan koncerta.

  U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na info@croatia-tickets.com