• HomePage
 • Events
 • National Parks
 • Day Trips
 • Discover Croatia
 • Home / Event
  Split

  Koncert: Scott Bradlee`s Postmodern Jukebox (Saturday, 01. July 2017.)

  Working hours: 21:00-23:00

  Nakon fantastičnog i skoro rasprodanog nastupa u Zagrebu, Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox ovog ljeta dolaze u Split i to na prelijepi Sustipan.

  Postmodern Jukebox poznati su po svojim prepoznatljivim „vintage“ načinom izvođenja modernih i klasičnih pop i rock pjesama. Sa 500 milijuna pregleda na YouTube-u i dva milijuna pratitelja održali su više od 250 koncerata u prepunim dvoranama širom svijeta. To su uspjeli „izvodeći Top 40 hitova na način na koji bi se izvodile u starijim erama popularne muzike“. 

  Grupa objavljuje novi spot svakog tjedna, a svaki je snimljen u opuštenom okruženju njegove dnevne sobe.

  „Postavio sam prvi video 2009“ prisjeća se Scott Bradlee. „Bio sam siromašan i živio sam u Queensu. Nekoliko godina kasnije, skupili smo dva milijuna pratitelja i rasprodali nastupe širom četiri kontinenta. Želimo da se publika osjeća kao da proslavlja Novu godinu uz Frank Sinatru ili da su na zabavi 20-ih u stilu ‘Velikog Gatsbija’. Postmodern Jukebox koncert je jedino mjesto gde sve to možete doživjeti, ali i puno više u samo jednoj noći.“
  Available tickets: 194
  Price: 0.00
  TOTAL: 0.00 kn
  Available discount: 10%MasterCard Discount

  Info

  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati te je predočiti prilikom ulaska na događaj kako bi se skenirao bar kod na karti.
  U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na marketing@croatia-tickets.com