• HomePage
 • Events
 • National Parks
 • Day Trips
 • Discover Croatia
 • Home / Event
  Omiš

  OMIŠKI HOMMAGE ARSENU DEDIĆU - MATIJA SVIRA ARSENA! (Sunday, 06. August 2017.)

  Working hours: 21:30-23:00

  28. OMIŠKO KULTURNO LJETO

  PLATO IZA NARODNE KNJIŽNICE OMIŠ

  MATIJA DEDIĆ / LEA DEKLEVA / ZORAN PREDIN

  Nastupajući na književnoj manifestaciji  "Jurini jablani 2014." - Arsen oduševljen omiškom publikom, Kaštelanovim Zakučcem i pjesništvom izjavljuje: „Vratit ću se opet ali u društvu svog sina Matije -  jednog od najboljih jazz europskih pijanista“. I eto, Arsen se ponovo vraća u Omiš u okviru 28.omiškog kulturnog ljeta 2017. Okosnicu programa čine Matijini aranžmani očevog umjetničkog stvaralaštva sabrani u Porinom nagrađenom albumu godine 'Matija svira Arsena', a ovom intimnom te istovremenom grandioznom obilježavanju Arsenovog umjetničkog lika i djela pridružit će se vrsni umjetnici  Lea Dekleva i Zoran Predin. 

  „Matijin album osvojio je pet Porina među kojima i onaj za „Album godine“ te za „Najbolju izvedbu jazz glazbe“ (“Ni ti ni ja”), „Najbolji aranžman“ (“Kuća pored mora”), „Najbolji instrumentalni album“ (“Matija svira Arsena”) te za „Najbolju instrumentalnu izvedbu izvan klasične i jazz glazbe“ (Matija feat. Miroslav Tadić za skladbu “Ne plači”).  Available tickets: 228
  Price: 0.00
  TOTAL: 0.00 kn
  Available discount: 10%MasterCard Discount

  Info

  Ulaznice nisu numerirane - SLOBODNO SJEDENJE


  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati ili je predočiti na nekom od pametnih uređaja prilikom ulaska na dan koncerta.

  U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na info@croatia-tickets.com