• HomePage
 • Events
 • National Parks
 • Day Trips
 • Discover Croatia
 • Home / Event
  Zadar

  Perpetuum Jazzile (13.08. - Zadar, Trg Forum) (Monday, 13. August 2018.)

  Working hours: 21:00-22:30

  Perpetuum Jazzile, jedna od najvećih vokalnih skupina na svijetu, nastupit će 13. kolovoza 2018., u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu s početkom u 20h.

  Perpetuum Jazzile osnovan je 1983. godine pod vodstvom Marka Tirana koji je s bendom (pod imenom Gaudeamus) započeo izvođenje zahtjevnijih jazz vokalnih ansambala.

  2010. godine, s Tomažom Kozlevčarom u glavnoj ulozi, stvaraju nova, sada već legendarna djela kao što su Afrika, Avsenik Medej, Poletna noč i mnoga drugi.

  Već iduće godine, 2011., redateljsku palicu preuzima svjetski poznati vokalni stručnjak Peder Karlsson, utemeljitelj poznate švedske vokalne grupe The Real Group. Pod njegovim vodstvom grupa je jasno razvila svoju prepoznatljivost, jedinstvenost i izraz te je smještena uz bok vrhunskih svjetskih skupina.

  2014. godine glazbeno vodstvo preuzima glupa članova samog benda, Peder Karlsson postaje njihov mentor i konzultant dok Andraž Slakan i Samo Vovk postaju vodeći redatelji i glazbeni producenti benda.

  U listopadu 2016. izdali su dvostrani studijski album pod nazivom Both Sides, a koncert u Lisinskom idealna je prilika za live doživljaj ove skupine. 

  Na zadarskom Forumu, ova ponajbolja svjetska vokalna skupina održati će hrvatsku premijeru novog, dvostranog studijskog albuma, Both Sides. Koncert u Zadru producira Tomislav Kašljević, a publici će se pružiti nezaboravan doživljaj, bogata harmonija i nevjerojatna energija izvođenja djela nekih od najvećih svjetskih izvođača.


  2:30

  Please, select sector first...
  Available discount: 10%MasterCard Discount

  Info

  Od 05.06 cijena karte iznosit će 180 kn za sjedenje i 150 kn za stajanje


  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati te je predočiti prilikom ulaska u Tvrđavu sv. Mihovila!

  U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na info@croatia-tickets.com