• HomePage
 • Events
 • National Parks
 • Day Trips
 • Discover Croatia
 • Home / Event
  Split

  PLAVI ORKESTAR - Spaladium Arena (16.11. - 20 sati) (Friday, 16. November 2018.)

  Working hours: 20:00-22:00

  KONCERT PLAVOG ORKESTRA 


  ODGOĐEN JE ZA 16.11.2018. 


  KUPLJENE ULAZNICE  VRIJEDE ZA 


  NOVI TERMIN, A SVI ONI KOJE SU 


  ISTE KUPILI PREKO CROATIA 


  TICKETS SUSTAVA, A ŽELE IH 


  VRATITI TO MOGU UČINITI DO 


  19.10. NA NAČIN DA POŠALJU 


  MAIL NA info@croatia-tickets.com


  Najveća koncertna atrakcija u regiji Plavi orkestar na turneji 'Everblue' 12. listopada na veselje svih obožavatelja konačno dolazi u Spaladium Arenu!


  Turneja Everblue koja je trijumfalno počela kod Vječne Vatre u Sarajevu, nastavila se na beogradskom ušću i Zürichu i sve ih rasprodala, te u istom tempu nastavila u Ljubljani i Zagrebu. Do sada je na turneji Everblue Plavi orkestar gledalo više od 150 000 ljudi.

  Atmosfera koja prati turneju Everblue podsjeća na osamdesete kada je za grupom Plavi Orkestar vladala nesvakidašnja euforija.


  Plavi orkestar je jedan od najpopularnijih bendova sa prostora bivše Jugoslavije. Osnovan je u Sarajevu 1983. godine u okviru pokreta „New primitivs", zajedno sa "Zabranjenim pušenjem" i Elvisom J. Kurtovićem. Članovi su Saša Lošić (vokal), Mladen Pavičić (gitara), Admir Ćeramida (bubnjevi), Samir Ćeramida (bas gitara) i Saša Zalepugin (gitara)


  Do sada su izdali 8 albuma, prodanih u 5 milijuna primjeraka te održali više od 1.500 koncerata. Najveći broj koncerata se održao u zemljama bivše Jugoslavije, Švedskoj, Švicarskoj, Njemačkoj, Poljskoj i mnogim drugim državama.


  Karijeru "Plavog orkestra" obilježili su veliki hitovi, poput antologijskih pjesama: Suada, Kaja, Bolje biti pijan nego star, Sava tiho teče, Zelene su bile oči te, Kad mi kažeš paša, Simpatija, Ako su to samo bile laži, Odlazim, kao i mnoge druge.
  2:30

  Please, select sector first...
  Available discount: 10%MasterCard Discount

  Info

  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati te je predočiti prilikom ulaska u Spaladium Arenu, na označenom ulazu za Croatia Tickets (istočni ulaz, pored blagajne desno, ulaz C i D)


  Parter nema sjedećih mjesta.


  U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na info@croatia-tickets.com