• HomePage
 • Events
 • National Parks
 • Day Trips
 • Discover Croatia
 • Home / Event
  Split

  Komedija - Pomahnitali (Saturday, 21. October 2017.)

  Working hours: 19:00-20:30

  POMAHNITALI 

  Komedija o žrtvama društvenih mreža i selfi kulture

  Uloge: Tatjana Kecman, Miloš Đorđević

  Kratak sadržaj: 

  Predstava posvećena ovisnicima  facebooka, instagrama, twitera,  kao i drugim  žrtvama selfi kulture i ostalih oblika  virtualnih vrijednosti.

  Ova komedija se bavi se ljudima koji su postali opsednuti formom, statusnim simbolima, brendovima. U toj apsurdnoj i sumanutoj trci , koja za cilj ima uspijeh (ma šta to značilo!) potpuno gube kompas. U svakoj od scena protagonisti završe sa nervnim slomom zbog nekih sitnih trivijalnih problema koji im remete "savršenu" formu. Dane okončavaju tako što,umorni od borbe gužve, svađa, sa osećanjem nezadovoljstva i izopćenosti, za utjehu okače selfi na kome sve blista baš kako treba- savršeno!


  Predstava igra u dvorani Lora u subotu 21.10 2017. s početkom u 19 sati.

  Cijena ulaznice: 80 kn

   

  O glumcima:

  Miloš Đorđević

  Diplomirao na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Član Narodnog pozorišta.

  NAGRADE: Nagrada Narodnog pozorišta "Petar Banićević„. Priznanje je dobio za uloge Dragana u predstavi „Ogvožđena“ i Voje, Milana i Bikse u drami „Bizarno“ Glumac sezone 2001 - 2002 u NP u Subotici, Glumac sezone 2002 -2003 u NP uSubotici, nagrada za najboljeg glumca na festivalu “Pozorište zvezdarište” 2010. god. Nagrada "Zlatni Ćuran" za najboljeg glumca na festivalu "Dani komedije"u Jagodini.


  Tatjana Kecman

  Diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu .          Autorica  je dvanaest predstava u vlastitoj produkciji “Ferzeng”, koje se uspješno  igraju kako na  scenama u 

  Beogradu, tako i na scenama širom regije.

  NAGRADE: Nagrada za  najbolju žensku ulogu na „Danima Komedije“ u Bijeljini. Nagrada za  najbolju žensku ulogu na „Festivalu duodrame“ Topoli.Specijalna nagrada za najbolju žensku ulogu na "Art Trema festu" u Rumi.


  2:30

  Please, select sector first...
  Available discount: 10%MasterCard Discount

  Info

  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati te je predočiti prilikom ulaska u dvoranu Lora-poljudsko šetalište 1. U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na info@croatia-tickets.com