• HomePage
 • Events
 • National Parks
 • Day Trips
 • Discover Croatia
 • Home / Event
  Split

  Predstava POLITIČAR (Friday, 03. November 2017.)

  Working hours: 21:00-22:10

  Vaš glas za moj bolji život.

  Ja se kandidiram, vi plaćate! 

  Pošten političar je nesposoban političar.

  Ovo su samo neki od političkih slogana koji će odjekivati Hrvatskom. Slavko Sobin u novoj kazališnoj komediji „Političar“ pokazuje kako je to iza kulisa naše svakodnevne politike. Dok lijeve, desne, i one „srednje“ stranke počinju svoje političko nadmetanje u kojem je većini umjesto dobrobiti naroda na umu jedino vlastiti stolac, poznati glumac utjelovljuje u ovoj dinamičnoj predstavi pet živopisnih likova koji preko koalicije žele ostvariti samo jedan cilj – ugrabiti fotelje.

  Jedan mračni kut restorana, jedna politička misija i pet urnebesnih likova – seljačina, mladi revolucionar, ginekolog koji želi zaštititi neke svoje mutne poslove, stari politički lisac koji mijenja stranke kao kapute i ambiciozna direktorica jedne banke. Svi oni žele vlast i svi oni žele zbrinuti sebe. A sve ih utjelovljuje jedan glumac – Slavko Sobin.


  Kako se rade političke koalicije i kakav je u stvari um prosječnog političara, ova urnebesna komedija demistificirat će izbore u Lijepoj Našoj i natjerati političare da se zamisle. Autor i glumac ne sumnjaju da će se mnogi u njoj i prepoznati.


  Autor: LADISLAV PREŽIGALO
  Dramaturg i redatelj: IGOR WEIDLICH
  Glumi: SLAVKO SOBIN
  Produkcija: B GLAD Produkcija
  Trajanje: 1 sat i 10 minuta

  2:30

  Please, select sector first...
  Available discount: 10%MasterCard Discount

  Info

  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati te je predočiti prilikom ulaska u dvoranu Lora-poljudsko šetalište 1. U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na info@croatia-tickets.com