• HomePage
 • Events
 • National Parks
 • Day Trips
 • Travel
 • Discover Croatia
 • MasterCard
 • Home / Event
  Split

  KOMEDIJA S NOGU (Sredstvo za protiv jugonostlagije i jugofobije) (Friday, 31. March 2017.)

  Working hours: 20:00-21:30

  Predstava S NOGU (Sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije) prvi je cjelovečernji tematski stand-up show jednog regionalnog stand-up komičara. Nastala je 2011. godine za potrebe turneje koja je bila obuhvatila Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Crnu Goru. U međuvremenu je ova predstava posjetila i Makedoniju i Kosovo, ali i SAD, Kanadu, Australiju, skandinavske zemlje, Austriju itd. 

  To je priča o nama danas. Nama, koji smo nastavili svoje živote tu – na ovim “našim prostorima”, u “regiji” ili “regionu”, Zapadnom Balkanu, u bivšoj Jugoslaviji… uglavnom – o nama sada i tu. Iako razdvojeni, neka od svakodnevnih iskustava su gotovo identična, dok su neka takva kao da su jedni na Zemlji, drugi na Mjesecu, a treći na Marsu… itakodalje sve do nepriznatog Plutona.

  - 'Ko je blesaviji, Amerikanci ili Englezi…ili Japanci? Ili mi.

  - Koja je razlika između Bosanke i Hercegovca u krevetu ili u novčaniku?

  - Zašto riječ ‘čimbenik’ zbunjuje Srbina?

  - Šta se zapravo dogodi kada Hrvati popizde na Slovence?

  - Jesu li Kosovari muzikalniji od ostalih i zašto Crnogorac još ne spava…?

  - A, gdje je nestalo makedonsko devojče…?

  Još više pitanja i još manje odgovora dobit ćete u ovom druženju s Pedjom u trajanju od skoro dva sata. Uz sve to ćemo dodati malo politike, i ono malo tzv. domaće ekonomije, ponešto estrade i (nikada dovoljno!) sexa… i imate – S NOGU!

   

  Pedja Bajović je jedan od pokretača scene stand-up komedije u Hrvatskoj i ostatku regije. U svojoj karijeri od preko 12 godina, obišao više od dvadeset zemalja svijeta te nekoliko stotina gradova. Finalist je prestižnog svjetskog natjecanja stand-up komičara The Funniest Person in the World prošle godine u Helsinkiju, a okušao se i na jednako velikom natjecanju u američkom Seattleu 2012. godine. Hrvatsku scenu je predstavio i na najpoznatijem svjetskom televizijskom kanalu za komediju - Comedy Central. Za svoj rad je 2014. godine dobio i priznanje za najboljeg veterana stand-up komedije na manifestaciji Adria Comedy Awards u Skoplju.  Available tickets: 148
  Price: 0.00
  TOTAL: 0.00 kn

  Info

  Ulaznice za predstavu nisu numerirane (slobodno sjedenje)

  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati te je predočiti prilikom ulaska u dvoranu Lora-poljudsko šetalište 1.

  U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na info@croatia-tickets.com