• HomePage
 • Events
 • National Parks
 • Day Trips
 • Discover Croatia
 • Home / Event
  Split

  San Sustipanske noći 2017. - Bajaga i Instruktori (Wednesday, 12. July 2017.)

  Working hours: 21:30-23:30

  Cijena ulaznice od 01.06.2017. iznosit će 130,00 kn.


  Omiljena manifestacija koja se održava podno stoljetnih borova kao poseban efekt ove godine ima puni mjesec, čija čarolija daje dodatnu dimenziju atmosferi ovog jedinstvenog prostora. Drugu večer šestog Sana sustipanske noći svira jedan od najpopularnijih bendova iz regije - Bajaga i Instruktori!

  Frontment legendarnog pop-rock sastava, uz čije pjesme su se zaljubljivale generacije, nije krio uzbuđenje uoči nastupa na mjestu o kojem je od kolega glazbenika čuo samo hvalospjeve.

  - Drago mi je da prvi put sviramo na Sustipanu. Uvijek smo dobro prolazili kod publike u Splitu, ali ovaj put će repertoar biti malo drugačiji od redovnog. Upoznat sam sa činjenicom da je na 'Snu sustipanske noći' opuštenija atmosfera nego na običnom koncertu, pa pripremamo odgovarajući repertoar s nešto više balada i s nekim pjesmama koje nismo dugo svirali u Splitu -poručio je Momčilo Bajagić Bajaga

  Pravila i ove godine ostaju ista, tko stigne prvi njegova dekica i ujedno najbolja pozicija uz pozornicu, dok će za pred i after party bit zadužen DJ Kid Va.
  Available tickets: 69
  Price: 0.00
  TOTAL: 0.00 kn

  Info

  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati ili je predočiti na nekom od pametnih uređaja prilikom ulaska na događaj, kako bi se skenirao kod na karti.

  Predlažemo raniji dolazak na koncert kako biste odabrali mjesto i izbjegli gužvu. Organizator ne dozvoljava unošenje hrane, bezalkoholnih i alkoholnih pića u staklenim, plastičnim ili limenim pakiranjima. Bez odobrenja nije dozvoljeno unositi kamere i profesionalne fotoaparate. Strogo je zabranjena uporaba otvorenog plamena na prostoru manifestacije.