• HomePage
 • Events
 • National Parks
 • Day Trips
 • Discover Croatia
 • Home / Event
  Split

  San Sustipanske noći 2018. - Maksim Mrvica (Friday, 13. July 2018.)

  Working hours: 21:30-23:00

  Ovaj koncert je dio velike turneje u sklopu koje ovaj klavirski virtuoz predstavlja novi album 'New Silk Road', a na Sustipan dovodi kompletan bend s kojim dijeli velike svjetske pozornice kao što su Sydney Opera House, Seoul Arts Center ili pekinški Great Hall of the People, a u lipnju će otvoriti i 'Rock&Stars' festival u starom kamenolomu u Rimu..


  Splićani i njihovi gosti na 'Snu sustipanske noći' imat će priliku uživati u najpoznatijim crossover obradama koje su proslavile Mrvicu, ali i premijernim live izvedbama singlova s novog albuma. To su teme iz baleta 'Nutcracker', 'Gnossienne' od Satiea, 'All Of Me' John Legenda, hit Coldplaya 'Clocks', te nove skladbe koje je za Maksima napisao Tonči Huljić.   Available tickets: 188
  Price: 0.00
  TOTAL: 0.00 kn
  Available discount: 10%MasterCard Discount

  Info

  Od 01.07 cijena karte iznosit će 220 kn


  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati ili je predočiti na nekom od pametnih uređaja prilikom ulaska na događaj, kako bi se skenirao kod na karti.

  Predlažemo raniji dolazak na koncert kako biste odabrali mjesto i izbjegli gužvu. Organizator ne dozvoljava unošenje hrane, bezalkoholnih i alkoholnih pića u staklenim, plastičnim ili limenim pakiranjima. Bez odobrenja nije dozvoljeno unositi kamere i profesionalne fotoaparate. Strogo je zabranjena uporaba otvorenog plamena na prostoru manifestacije.