• HomePage
 • Events
 • National Parks
 • Day Trips
 • Discover Croatia
 • Home / Event
  Split

  San Sustipanske noći 2018. - Neno Belan & Fiumens (Thursday, 12. July 2018.)

  Working hours: 21:30-23:00

  Omiljena splitska glazbena manifestacija "San sustipanske noći" po sedmi put zakazuje susret za 12. i 13. srpnja, a na pozornicu među borovima prve večeri penje se Neno Belan koji sa sobom dovodi cijelu svitu vrhunskih glazbenika koja je za ovu prigodu nazvana Mediteran Orchestra. Legendarni Belan na ovaj unplugged nastup na magičnom Sustipanu uz standardne Fiumense dovodi i gudački kvartet, klapu, harmoniku i mandolinu, udaraljke, te još jedna akustičnu gitaru.


  Na njegovim gotovo uvijek rasprodanim klupskim koncertima podjednako su tražene pjesme Đavola, kao i hitovi "Rijeka snova", "Divojka sa juga", "Zar više nema nas", "Nedir nad plavim morem" ili "Kiša", no nastup u rodnom Splitu na otvorenom glazbena je poslastica koja će se zasigurno dugo pamtiti.  Available tickets: 52
  Price: 0.00
  TOTAL: 0.00 kn
  Available discount: 10%MasterCard Discount

  Info

  Od 01.07 cijena karte iznosit će 130 kn


  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati ili je predočiti na nekom od pametnih uređaja prilikom ulaska na događaj, kako bi se skenirao kod na karti.

  Predlažemo raniji dolazak na koncert kako biste odabrali mjesto i izbjegli gužvu. Organizator ne dozvoljava unošenje hrane, bezalkoholnih i alkoholnih pića u staklenim, plastičnim ili limenim pakiranjima. Bez odobrenja nije dozvoljeno unositi kamere i profesionalne fotoaparate. Strogo je zabranjena uporaba otvorenog plamena na prostoru manifestacije.