• HomePage
 • Events
 • Travel
 • Day Trips
 • Discover Croatia
 • Home / Event
  Šibenik

  Šibenske tvrđave - klub prijatelja

  Working hours: 09:00-20:00

  „Članovi Klubaprijatelja šibenskih tvrđava ostvaruju besplatan ulazak na tvrđave sv. Mihovila i Barone tijekom cijele godine, te brojne druge pogodnosti kao što su koncertna, scenska i filmska događanja u organizaciji Tvrđave kulture Šibenik. Članstvom potpomažete rad Tvrđava, prihod od Vaših članarina koristi se namjenski, a dio iznosa iskoristit će se za obnovu šibenske kulturne baštine po izboru članova.

   

  Iskaznica vrijedi godinu dana od dana učlanjenja, a cijena pojedinačnog članstva za sve osobe starije od 16 godina iznosi 70 kn. Osobe mlađe od 16 godina, na šibenske tvrđave ulaze u pratnji člana kluba.

  Nakon učlanjenja, u najkraćem mogućem roku, dobit ćete elektronsku člansku iskaznicu na mail adresu navedenu prilikom registracije. Dok ne primite svoju iskaznicu,sva prava koja ostvarujete kao član Kluba prijatelja možete ostvariti uz predočenje potvrde o uplati članarine.

   

  Korištenjem prednosti članstva u Klubu prijatelja, iznos godišnje članarine isplatit ćete već prilikom prvog posjeta tvrđavama s obzirom da je jednokratna dnevna ulaznica za obje tvrđave 70 kn. Učlanite se danas i budite prijatelj šibenske baštine i budućnosti!

   

  Više informacija kao i sve novosti možete vidjeti na internet stranici Tvrđave kulture Šibenik. Za pomoć, javite nam se mailom na klub.prijatelja@tvrdjava-kulture.hrili na broj mobitela 091/497 55 47.

   

  Zahvaljujemo na učlanjenju i vidimo se na šibenskim tvrđavama!“  Info

  Lokacije tvrđava:

  Tvrđava sv. Mihovila, Zagrađe 21, Šibenik

  Tvrđava Barone, Put Vuka Mandušića 28, Šibenik

   

  Članska iskaznica Kluba prijatelja šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone

  vrijedi godinu dana od dana kupnje iste.