• HomePage
 • Wydarzenia/Kultura
 • Parki Narodowe Chorwacji
 • Wycieczki
 • Poznaj Chorwację
 • Strona główna / Wydarzenie
  Split

  Balkanski Sex i Grad: Čipka i čokolada (13.10. - 20:30 sati) (Saturday, 13. October 2018.)

  Godziny otwarcia: 20:30-21:45

  URNEBESNA KOMEDIJA    BALKANSKI SEX & GRAD – Čipka i čokolada


  Glume:

  Ana Ćuk, Katarina Korsa:  Čupka

  Jovana Jelovac Cavnic: Čarna, 

  voditelj-muška zvjerka:  Marko Dolaš


  Redatelj i tekst: Stanko Holcer

  Trajanje: 80 minuta 


  Predstava je  osmišljena kao BALKANSKI  SEX  i GRAD u kojem   plavuša po imenu Čupka i  crnka po imenu Čarna kao dvie najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-glazbenom performansu. 

  Nasmijat  će te se uz “BALKANSKI SEX i GRAD“ uzbudljiv perfomans koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja. 

  Američka serija ,,Seks i grad " osvojila je cijeli svijet baveći se baš njima, a sad i naš region ima  nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, dok Marko Dolaš  igra našeg Zvjerku.

  Čupka je sretno udana, majka troje djece a Čarna  je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života .

  Njih dvije vode potpuno drugačiji  život ,a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na originalan i duhovit način. Sve je začinjeno glazbenim numerama  tj. hitovima iz ex-Jugoslavije. I dok Zvjerka (Marko Dolaš) pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čupka zasipaju publiku replikama i dilemama koja zajedno rješavaju na sceni. Predstava bilježi rekordnu gledanost i odvojila se u moru sličnih komedija svojom originalnošću i kvalitetom.


  Predstava za koju se uvijek traži karta više ….


  2:30

  Wybierz sektor...
  Możliwe zniżki: 10%MasterCard Discount

  Info

  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati te je predočiti prilikom ulaska u dvoranu Lora-poljudsko šetalište 1.

  U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na info@croatia-tickets.com