• HomePage
 • Wydarzenia/Kultura
 • Parki Narodowe Chorwacji
 • Wycieczki
 • Poznaj Chorwację
 • Strona główna / Wydarzenie
  Split

  HIT KOMEDIJA - NIŠTA LJUBAV SAMO SEX (26.05. - 20 sati) (Sunday, 26. May 2019.)

  Godziny otwarcia: 20:00-21:00

  Četiri fenomenalne hrvatske glumice vam 

  predstavljaju  predstavu „Ništa ljubav 

  samo sex“ 26. svibnja u dvorani Lora u 

  Splitu! 


  Nova hit komedija jednih od najpoznatijih glumica u regiji I redatelja Rena Bitorajca - „Ništa ljubav samo sex“, bit će izvedena 26. svibnja u dvorani Lora u Splitu,  s početkom u 20 sati. Nakon raspordane predstave u veljači, hit komedija ponovno dolazi u Split!


  4 glumice pripremaju se za početak predstave Atonid i ponor pakla, grčku tragediju postavljenu na kazališne daske, koja zapravo uopće nije bitna. 4 različita karaktera u nešto više od  90 minuta pretvara se u njih 13. Razigrane i vesele glumice, radije bi se 4 sata družile u garderobi nego pola sata na pozornici. Kao lajtmotiv i tema večeri, nekako, ne znamo kako, nametnuo se sex. O da, i žene pričaju o njemu. Ne degutantno i ne vulgarno. 


  Dokumentarnom lakoćom naše  glumice igraju glumice koje se igraju, a pritom zabavljaju publiku, i nimalo manje važno, same sebe. Svi moraju biti zadovoljni i zadovoljeni. Jeste li probali dominaciju? Kako je po staračkim domovima?


  Poslovna žena, domaćica, napucana narodnjakuša, dvije bake i druge dame čekaju vas na pozornici kazališta u Umagu. 


  Igraju: Petra Dugandžić, Katarina Baban, Iskra Jirsak i Csilla Barath Bastaić


  2:30

  Wybierz sektor...
  Możliwe zniżki: 10%MasterCard Discount

  Info

  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati te je predočiti prilikom ulaska u dvoranu Lora-poljudsko šetalište 1. U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na info@croatia-tickets.com