• HomePage
 • Wydarzenia/Kultura
 • Podróże
 • Wycieczki
 • Poznaj Chorwację
 • Strona główna / Wydarzenie
  Zadar

  HNK Zadar - Ih kako bih te ja (03.04. - 20 sati) (Friday, 03. April 2020.)

  Godziny otwarcia: 20:00-21:30

  Fantastična bosanskohercegovačka komedija

  „IH, KAKO BIH TE JA“

  stiže u Zadar, HNK 03.04.2020. u 20:00h!

  Hit komedija „Ih, kako bih te ja“, koja je u vrlo kratkom periodu pridobila brojnu oduševljenu publiku, dolazi u Zadar. Riječ je o satiri o bračnim odnosima u kojoj se u nizu kratkih, ali dinamičnih i duhovitih scena, supružnici dovode u situaciju u kojoj bi najradije „ubili“ jedno drugo. Iako je riječ o komediji, tekst je prilagođen da, osim što je humorističan, bude 'predstava u predstavi'. U ovoj humorističnoj adaptaciji to je povezano sa scenama predstave u predstavi inspiriranim karijerom glumice Jasne Ornele Bery, točnije slikom koju drugi imaju o njoj. Sve je na jedan duhovit način oblikovano u konceptu jubileja gosp. Bery, njenog odnosa prema kazalištu, glumi, svojoj karijeri i mlađim kolegama .

  Ovu relativnu novu komediju na kazališnim daskama obilježava specifičan bosanskohercegovački humor, ali i svakodnevni dijalozi svih nas.

  Komedijom, "Ih, kako bih te ja" Jasna Ornela Bery obilježila je svoj jubilej pod nazivom "Jubilej 40 i nešto". Riječ je o projektu koji je vođen visokim standardima i besprijekornim glumačkim talentom svih triju glumaca.

  Komedija "Ih, kako bih te ja" naišla je na odličan prijem kod publike, koja je predstavu nagradila ovacijama i velikim više minutnim aplauzom već prilikom premijerne izvedbe u matičnom kazalištu.. Predstava je namijenjena široj publici, tj. građanima svih uzrasta .

  Zato dođite 03. travnja u HNK Zadar, na 90 minuta čistog i iskrenog smijeha i dopustite da vas predstava provede kroz niz zapleta i raspleta svakodnevnog života!

  Predstavu je režirao Irfan Avdić, produkciju potpisuje sama Jasna Bery a uloge tumače; Jasna Ornela Bery, Vuk Marinić, Amar Dizdarević.


  2:30

  Wybierz sektor...

  Info

  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati te je predočiti prilikom ulaska u dvoranu HNK Zadar, Široka ulica 8.
  U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na info@croatia-tickets.com