• HomePage
 • Wydarzenia/Kultura
 • Parki Narodowe Chorwacji
 • Wycieczki
 • Poznaj Chorwację
 • Strona główna / Wydarzenie
  Split

  MAJSTORI ILUZIJE - - Spaladium Arena (Saturday, 24. November 2018.)

  Godziny otwarcia: 19:30-22:00

  „Majstori Iluzije“ je jedinstvena predstava koja okuplja 5 vrhunskih mađioničara, koji će Vam noć u Spaladium Areni 24/11/2018 učiniti jednom od najluđih i najnevjerojatnijih. Nećete vjerovati svojim očima što se događa, a njihove vještine odvest će Vas u svijet neobjašnjivih pojava s primjesom natprirodnoga.


  Svijet iluzionista obavijen je tajnom i zavjetom šutnje. Od prvog slavnog iluzionista Harryja Houdinija, do predstavnika tehnološki napredne škole 21. stoljeća, majstori iluzije nikomu ne otkrivaju svoje vještine, potičući gledatelje da se zapanjeni pitaju: Kako je to moguće?


  Majstori iluzije odvest će vas u svijet magičnih događaja i pokazat će da ništa nije nemoguće! Međutim tajne njihovih vještina morati ćete sami otkriti. Jedno je sigurno - uspješno kombiniraju komediju, napetost i iznenađujuće rasplete. I sve što vidite protivi se logici i prirodnim zakonima, a cjelokupan show upotpuniti će raskošna produkcija.


   Bitno je znati da će u prodaji biti samo 3000 ulaznica a Spaladium Arena će se pretvoriti u amfiteatar. 


  Djeca do 5 godina mogu ući bez ulaznice i sjediti na roditeljima!


  2:30

  Wybierz sektor...
  Możliwe zniżki: 10%MasterCard Discount

  Info

  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati te je predočiti prilikom ulaska u Spaladium Arenu, na označenom ulazu za Croatia Tickets (istočni ulaz, pored blagajne desno, ulaz C i D)