• HomePage
 • Wydarzenia/Kultura
 • Parki Narodowe Chorwacji
 • Wycieczki
 • Poznaj Chorwację
 • Strona główna / Wydarzenie
  Split

  STAND-UP po SPLICKI (11.05. - 20:30 sati) (Saturday, 11. May 2019.)

  Godziny otwarcia: 20:30-21:30

  SplickaScena prvi put u svom gradu izlazi iz klupskih okvira na veliku pozornicu i svim ljubiteljima komedije donosi sat i pol ispunjen smijehom!


  Do sada su punili klupske prostore po Splitu, dvorane po Dalmaciji i šire, oduševljavali publiku gdje god su nastupali, no stigao je trenutak da se u gradu pod Marjanom pred velikim auditorijem pokažu u najboljem svjetlu. Oni koji ih do sada nisu gledali otkrit će novu dimenziju splitskog humora koji je življi i žešći nego što možda slute.


  Splitski komičari će na ovom specijalnom stand-up comedy show-u izvoditi probrani materijal brušen na brojnim nastupima pred tisućama nasmijanih ljudi. Idealna je to prilika za sve one koji će ih prvi put upoznati, kao i za vjernu publiku koja će moći čuti presjek njihova dosadašnjeg rada. Najavljuju da će se u Lori varit više nego u škveru!


  Ovaj nastup je poseban i po tome što će ga pratiti kamere kako bi ovjekovječile fenomenalnu atmosferu i povijesni moment lokalne stand-up scene.


  Nastupaju: Vanja Dobrijević, Ivica Lazaneo, Ivo Musulin, Tomislav Primorac, Josip Škiljo i Ante Travizi.


  Šest komičara, masu baza, jedan show – STAND-UP po SPLICKI!


  2:30

  Wybierz sektor...
  Możliwe zniżki: 10%MasterCard Discount

  Info

  Cijena ulaznice od 15. 04. iznosit će 60 kuna, a na dan predstave 70 kn,


  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati te je predočiti prilikom ulaska u dvoranu Lora-poljudsko šetalište 1.

  U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na info@croatia-tickets.com