• HomePage
 • Events
 • Travel
 • Day Trips
 • Discover Croatia
 • Home / Event
  Makarska

  ANTI STAND-UP ĐUROLOGIJA - BRANKO ĐURIĆ ĐURO (22.07 - Makarska) (Wednesday, 22. July 2020.)

  Working hours: 21:00-22:30

  Regionalni hit - ANTI STAND-UP PREDSTAVA

  „ĐUROLOGIJA“ by Branko Đurić Đuro 

  dolazi u Makarsku 22.7. 2020. u sklopu ljetne turneje!  Branko Đurić Đuro sa svojom autorskom predstavom „Đurologija“ obora rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-up-a u našoj regiji! „Đurologija“ je, naime, u dosadašnjih 60 mjeseci postojanja, igrana više od 450 puta i vidjelo ju je preko 350.000 posjetitelja te još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku i puniti dvorane diljem regije. 


  Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom, koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista'' i „Audicija'', Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ zaista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, je u stvari zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom kao glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge te pruža publici 90-minutni show bez premca! 

  Predstava će se održati 22. srpnja u Ljetnom kinu u Makarskoj sa početkom u 21:00h. 

  Kupite svoje ulaznice na vrijeme i provedite 90 minuta uz nezaboravni bosanski šarm i humor!  Available tickets: 98
  Price: 0.00
  TOTAL: 0.00 kn
  Available discount: 10%MasterCard Discount

  Info

  Ulaznice nisu numerirane SLOBODNO SJEDENJE


  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati te je predočiti prilikom ulaska na dan predstave.

  U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na info@croatia-tickets.com