• HomePage
 • Events
 • Travel
 • Day Trips
 • Discover Croatia
 • Home / Event
  Trogir

  Kakva ti je žena, takav ti je život (10.08. - 21 sat Trogir) (Monday, 10. August 2020.)

  Working hours: 21:00-22:00

  REGIONALNA HIT KOMEDIJA 

  “KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT” 

  DOLAZI U TROGIRSKU KULU KAMERLENGO 10.08. 

  SA POČETKOM U 21 SAT  KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT' - Predstava Dragana Marinkovića Mace osvaja regiju! Brak predstavljen na poseban način koji nikog ne ostavlja ravnodušnim!


  Fenomenalni komičar šalama o odnosu muškarca i žene, vječitim pitanjima u vezi s ovom temom, oduševio je preko 40.000 gledatelja, koji su mu zauzvrat, oduševljeno aplaudirali u svakoj dvorani u kojoj je nastupio zadnjih 12 mjeseci.

  Ovaj karizmatični glumac pokazao je još jednom zašto slovi za jednog od omiljenih komičara na ovim prostorima.

  "Moram reći da svaka predstava koju sam dosada igrao prolazila, možda nije skromno za reći ali, savršeno, komentari i reakcije publike uvijek su sjajni, iznad mojih očekivanja. Znao sam da je predstava dobra, ali da je toliko dobra, to me iznenadilo. Pričam o temi koja se tiče svih nas, prožeta je mnoštvom emocija, bez obzira što publiku u nekom trenutku dovede do suza. Priča govori o muško-ženskim odnosima iz svih kuteva, oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo", objasnio je autor predstave, Dragan Marinković.


  Predstava „Кakva ti je žena, takav ti je život“ natjerati će vas da dobro razmislite o sebi i o svijetu koji vas okružuje, jer mi smo generacije koja ne žele vezu.

  Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći onu pravu osobu. Željeli bismo naručiti svoju srodnu dušu preko interneta, čitamo „Pet načina kako da znaš da mu se sviđaš“ i „Sedam načina kako da je osvojiš“ misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekt na internetu. Ipak, mi smo ti koji ne žele vezu.


  Dođite po dozu smijeha, iskrenog humora i zagarantirano dobrog raspoloženja!

  Predstava će se održati 10. kolovoza sa početkom u 21:00h u kuli Kamerlengo u Trogiru.  Available tickets: 98
  Price: 0.00
  TOTAL: 0.00 kn
  Available discount: 10%MasterCard Discount

  Info

  Ulaznice nisu numerirane SLOBODNO SJEDENJE


  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati te je predočiti prilikom ulaska na dan predstave.

  U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na info@croatia-tickets.com