• HomePage
 • Events
 • Travel
 • Day Trips
 • Discover Croatia
 • Home / Event
  Dubrovnik

  Koncert - Vlatko Stefanovski & V3 TRIO (11.08. - 21 sat Dubrovnik) (Tuesday, 11. August 2020.)

  Working hours: 21:00-22:30

  LEGENDARNI VLATKO STEFANOVSKI I V3 TRIO

  DOLAZE U KINO SLAVICA

  11.08.2020. SA POČETKOM U 21H


  Ako si želite uljepšati ljetnu večer romantičnim zvukovima gitara i savršenim nizovima glazbenih akorda, dođite 11.08.2020. u 21 sat u kino Slavica na koncert Vlatka Stefanovskog i V3 Tria.

  Svima poznati makedonski glazbenik, još kao mladić osnovao je grupu „Leb i Sol“ koja je postala jedna od najuspješnijih bendova ovih krajeva i tako stekao kultni status. Zajedno su snimili 13 albuma, a nakon razlaza grupe, Vlatko stvara uspješnu samostalnu karijeru. Vlatko Stefanovski, kao jedan od najvećih gitarističkih virtuoza ovih prostora, prepoznatljiv je po svom posebnom stilu fuzije glazbenih stilova, smjesom makedonskih tradicionalnih nepravilnih ritmova i suvremenog rocka. U svom bogatom opusom može se pohvaliti mnogim uspješnim suradnjama s renomiranim svjetskim i domaćim glazbenicima. Trenutno najviše surađuje s Miroslavom Tadićem, koji je uvršten među 30 najboljih svjetskih gitarista te triom pod nazivom V3 koji Vas upravo i očekuje u Dubrovniku.

  Fenomenalne izvedbe Vlatka Stefanovskog upotpuniti će trio V3 te će uz dodatak bas gitare i bubnjeva dodatno pojačati rock koncert koji se sprema na pozornici ljetnog kina. Stefanovski i V3 trio pokazati će svoje umijeće kombinirajući naizgled nespojive stvari  poput instrumentalnog rock-a, etno jazz-a, blues i jazz fusion- a,  stvarajući zanimljive i prelijepe zvučne pejzaže.

  Pridružite nam se 11. kolovoza u Dubrovniku te provedite nezaboravnu večer pod zvijezdama sa maestralnim Vlatkom Stefanovskim, jednim od najcjenjenijih gitarista regije !  Available tickets: 100
  Price: 0.00
  TOTAL: 0.00 kn
  Available discount: 10%MasterCard Discount

  Info

  Ulaznice nisu numerirane SLOBODNO SJEDENJE


  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati te je predočiti prilikom ulaska dan koncerta.

  U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na info@croatia-tickets.com