• HomePage
 • Events
 • Travel
 • Day Trips
 • Discover Croatia
 • Home / Event
  Trogir

  SF Cabaret - Split in space (19.07 - 21 sat Trogir) (Sunday, 19. July 2020.)

  Working hours: 21:00-22:00

  SF CABARET

  „SPLIT IN SPACE“

  19.07.2020 .u 21:00h KULA KAMERLENGO, Trogir


  SPLIT IN SPACE je cabaret koji se nadovezuje na hit predstavu Gradskog kazališta mladih- Cabaret „Splićanke“, ali je i žanrovnski obogaćen znanstveno fantastičnim dodacima. Nakon Splićanki, na svoj su red došli muškarci iz GKM-ovog glumačkog ansambla; Ivo Perkušić, Siniša Novković i Matija Grabić. Njima je pridružena i Ana Gruica Uglešić čija je uloga u ovoj muškoj konstelaciji posebno fabularno iznenađenje.

  Osim dramske parafraze društveno političkog aktualiteta, ovaj vas put, kao što i sam naslov kaže, vodimo i u svemir. Želimo da skupa s nama, iz svemirskog broda, pogledate svoj grad, ali i same sebe s onih visina s kojih se stvari jasnije vide. Kolažna forma cabareta koja podrazumjeva pjesmu, ples, stand up i burlesku, sigurno će vas zabaviti i nasmijati, ali i zamisliti te potaći da možda napravite redizajn ili remiks svoje identitetske matrice. Autor i redatelj ovog splitskog svemirskog eksperimenta je Ivan Leo Lemo, koreograf je Leo Mujić, scenografkinja je Vesna Režić, skladatelj je Zvonimir Dusper Dus, a kostimograf je Marko Marosiuk.

  Mi vas ne vraćamo u prošlost iz jednostavnog razloga jer prošlost više ne postoji. Ono čega se iz nje sjećamo, samo nam stvara nesporazume s onima koji pamte drugačije verzije. Riješite se prošlosti. Riješite se nostalgije. Lansirajte se s nama iz epicentra kataklizmične sadašnjosti u budućnost, u sutra, u druge galaksije. Vratite se u budućnost koju zaslužujete, koju možete izabrati. A znamo da nas svih jako muči sadašnjost naše planete Zemlje.

  Budite u orbiti. Budite korak ispred svog vremena. Budite naša publika.  Available tickets: 100
  Price: 0.00
  TOTAL: 0.00 kn
  Available discount: 10%MasterCard Discount

  Info

  Ulaznice nisu numerirane SLOBODNO SJEDENJE


  Kupljenu ulaznicu, koju ste primili na Vašu email adresu potrebno je isprintati te je predočiti prilikom ulaska na dan predstave.

  U slučaju dodatnih pitanja obratite nam se na info@croatia-tickets.com